Veel gestelde vragen

Kan ik online reserveren?

Ja dat kan door het online reservatie formulier in te vullen.Gelieve ons te contacteren indien jullie met bank overschrijving of via paypall willen betalen info@casadapraia-algarve.com

Kan ik mijn huisdier meenemen naar de woning?

Het spijt ons, maar we accepteren geen huisdieren (uitgezonderd officiele geleide honden) 

Mag ik roken binnen in de woming?

Roken is nergens toegelaten binnen in de woning. We zijn hier zeer streng over omdat de meeste van onze gasten een rookvrije omgeving verkiezen. Als iemand heeft gerookt in de woming voeren we een diepe reiniging uit en we houden de volledige waarborg achter.

Kan ik water drinken van de kraan?

Het is aangeraden om altijd water uit flessen te drinken om ziekte te voorkomen.

Kan il tijdens onze vakantie extra schoonmaak, extra bed linnen en handdoeken regelen?

.Ja, dat is geen probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie en toeslag.

Kan je me een brochure toesturen van de womingen.

Sorry, we streven ernaar om zo milieu vriendelijk te werken en werken enkel via online informatie. We zijn ook voortduren bezig met onze website aan te passen zodoende vind je de laatste informatie altijd online.

Kunnen we vroeger of later dan de aangegeven aankomst tijd aankomen of vertrekken?

Onze incheck en vertrek tijden zijn zo ingesteld om ons schoonmaak team voldoende tijd te geven tussen boekingen om het huis kaar te maken voor jullie verblijf. Deze tijden kunnen worden aangepast indien mogelijk en op aanvraag. Vroegere aankomst of latere vertrek moeten ons ten laatste 24 h voor datum aangevraagd worden en zal per geval bekeken worden. Let op: de vroege aankomst en late vertrek kan onderworpen worden aan toeslag, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij bieden geen bagage opberg ruimte aan.

Moet ik een auto huren tijdens mijn vakantie?

Dat hangt af van wat sorot vakantie jullie nastreven. Het is handig om een auto te hebben, er zijn een aantal fantastische plekken in de buurt die niet toeghenkelijk zijn te voet of met openbaar vervoer. Ook als je wenst uit te eten is het handig om een auto beschikbaar te hebben.

Is er een kinderbed en hoge stoel beschikbaar?

Kinderbedjes en hoge stoelen kunnen worden gereserveerd. Kinderen die in kinderbedjes slapen dienen jonger te zijn dan 2 jaar oud en slechts 1 kind per kinderbedje is toegelaten.

Hoe kan ik een auto huren?

Ga naar onze huurauto pagina voor meer informatie.

Hoe groot is het zwembad?

Beide huizen in Praia da Luz hebben een prive zwembad. Het zwembad van het huis met 3 slaapkamers is 2 x 4 meter, de afmetingen van de vila met 7 slaapkamers is 5 x 15 meter. (enkel de beide womingen in Praia da Luz beschikken over een een prive zwembad, deze zijn niet toehankelijk voor de andere womingen)

Hoe ver is de luchthaven van de woningen?

Afstand Luchthaven Faro - Praia da Luz _ 115 km, de luchthaven van Lisabon - Vila do Bispo _ 325 km 

Is er een haardroger beschikbaar in de accomodatie?

Alle womingen zijn voorzien van een haardroger.

Is uit eten duur in de Algarve?

Net als overal hangt het af waar je heen gaat. Je kan in het algemeen een maaltijd verkrijgen voor 15-20 euro per persoon. Er is een folder met locale restaurants beschikbaar in iedere woning.

Wat is inbegrepen in de huurprijs?

Elke wonig is voorzien met het volgende, water, gas electriciteyt, wifi, bed linnen, handdoeken, toilet papier, schoonmaakmiddelen, thee, koffie, zout, peper, suiker, vuilniszak, vaatwastebletten of afwasmiddel, vaatdoeken. 

Welke munt word er gebruikt in Portugal?

Portugal maakt deel uit van de Europese eurzone. Om de wisselkoers te kennen kan u terrecht op  www.xe.com/currencyconverter 

Wat zal het weer zijn tijdens mijn vakantie?

Klik op de onderstaande link om meer te weten over de weersvoorspellingen. http://www.bbc.co.uk/weather/2268339  

Wat is de dichtsbijzijnde stad?

Lagos is de dichtsbijzijnde stad. Vanaf Praia da Luz is het 5 min rijden, vanaf VIla do Bispo is het 20 min rijden. 

Hoe laat is de woming beschikbaart?

Uw vakantie woning is beschikbaar vanaf 16 h op de dag van uw aankomst. Laat ons niet later dan 24 h op voorhand uw aankomst tijd weten. Aankomst is enkel op afspraak. 

Welke activiteiten zijn er beschikbaar in de omgeving?

Veel! We hebben brochures en informatie beschikbaar om uw verder te helpen bij het plannen van uw activiteiten zoals paardrijden, duiken, boot tochten enz...Voor meer informatie kan je terrecht op http://www.visitalgarve.pt/visitalgarve/vEN/ 

Moet ik een borg betalen?

Ja, er is een borg te betalen. Het bedrag is afhankelijk van de woming. We doen een volledige inspectie op de dag van aankomst en terug op de dag ven vertrek. Als er geen schade of diefstal is dan word de borg terrug betaald op dezelfde manier als U die betaald heeft. Eventuele schade, veriies of breuk word in mindering gebracht tegen kostprijs van werkkosten van reparaties en of vervangingen. Wanneer een uniek stuk moeilijk te vinden is behouden wij het recht om een geschatte vervangings waarde aan het stuk te geven. 

Hoe ver is het strand?

Voor de gasten die verblijven in ons huis in Lagos is het strand op 800 meter, voor gasten die verbliven in ons 3 slaapkamer huis in Praia da Luz is het strand op 2 min wandelen, voor de villa in Praia da Luz is dat 10 min wandelen. Voor gasten die verblijven in Vila do Bispo is het strand op 2 min rijden met de wagen.

Hoe annuleer ik mijn reservering?

Wij raden aan een reisverzekering af te sluiten, omdat er geen restitutie wordt gegeven bij annulering, no show of vroeg tijdig vertrek. U bent aansprakelijk voor de annulerings kosten bepaald in onze huur voorwaarden. 

Hoe zullen we de woming vinden eens we gereserveerd hebben?

De route beschrijving naar de woming word u toegestuurd van zodra het volledige huurkost is betaald.

We zijn een groep van volwassenen. moeten we echt een huur waarborg betalen?

Ja, de borg is verplicht voor al onze gasten ongeacht hun leeftijd, achtergrond of beroep. Wij begijpen dat er een kleine breuk kan optreken en deze zullen iet in rekeing worden gebarcht.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Al onze womingen (met uitzondering van onze woming in Lagos) beschikken over parking voor het huis of dicthtbij het huis. Onze vila in Praia da Luz heeft parkeer gelegenheid voor 2 autos. De dichts bijzijnde parkeer gelegeneheid in Lagos is de ondergronds parking in de Avenido dos descombrimentos of de gratis parking net buitren de stadsmuren.

Wat is de dichtsbijzijnde goldfbaan?

De dichtsbijzinde golfbaan in de buurt van Praia da Luz is Boavista. Voor meer informaite kunt U terrecht op www.boavistagolfsparesort.com​. De dichtsbijzijnde golfbaan van Vila do Bispo is Park de Floresta. Voor meer informatie parquedaflorestagolfclub.com

Waarom vraag je onze feedback nadat we vertrokken zijn?

Omdat wij uw mening warderen! Terwijl we ervan overtuigd zijn dat onze woningen in onze portofolio van hoog niveau zijn is uw eerlijke feedback en suggesties op het einde van uw verblijf van grote waarde voor ons. Zodoende kunnen we het verblif van onze toekomstige gasten nog aangenamer maken.

Waarom heb je zoveel persoonlijke gegevens van onze groep nodig als we reserveren?

Eerst en vooral, het voor uw eigen veiligheid om uw gegevens door te geven in geval van een ongeval. Bovendien hebben we graag een overzicht van onze gasten die in onze woningen verblijven. Uw informatie zal ons ook helpen bij het vinden van de juiste woning aangepast aan uw groep.

Is er een strijkijzer en strijkplank aanwezig in de woning?

Alle woningen beschikken over een strijkijzer met strijkplank.

Moet ik reis adaptors meebrengen?

De woningen zijn uitgerust met Europese (Portugese) standard aansluitingen.

Waar kan ik het best surfen in de Algarve?

Er zijn tal van mooie stranden om de surfen in de Algarve. Als er geen golven zijn in het Zuiden zijn er wel in het Westen. Voor meer informatie  http://wannasurf.com/spot/Europe/Portugal/Algarve/